Voorstellen

  • Maikel

    Hallo medeLandroverliefhebbers,

    Voordat ik verder met de deur in huis wil vallen stel ik me graag even voor. Sinds 2008 ben ik in bezit van Landrovers. Mijn eerste Landrover was een 110 v8, de tweede een Stage One en sinds augustus ben ik in bezit van een 88" uit 1978. Deze heeft sinds de EK van 1987 niet meer gereden vertelde de vorige eigenaar mij. Hij ziet er origineel uit en er is niet echt aan gerommeld, maar wel roestig. Chassis en schutbord heb ik gegalvaniseerd uit de UK laten komen, zodat ik zoveel mogelijk onderdelen meteen op de goede plek kan terugplaatsen. Ik maak van elke handeling foto's en kleine onderdeeltjes gaan meteen in een verzamelkoffertje met uitleg erbij wat het is. Ik probeer zoveel mogelijk elk onderdeel wat los komt meteen op te knappen, zodat er geen onduidelijke berg met spullen ontstaat.

    Nou ben ik helemaal geen auto specialist, maar Landrovers begin ik nu steeds beter te kennen. Dat neemt niet weg dat ik af en toe met technische vragen zit, waar ik hopelijk met jullie hulp een antwoord op kan vinden. Ik ben nu zover dat het schutbord vrij is om los te maken van het chassis. 

    Ik kijk er naar uit om dit avontuur met belangstellenden te kunnen delen.

    Groet, Maikel

    https://www.dropbox.com/s/6kekcztz49pltsm/IMG_8716.JPG?dl=0

  • Maikel

    Hallo Dirk,

    Dat is zeker te merken. Ik heb me ook bij DLRR aangemeld, echter ook daar is het rustig.

  • Maikel

    Hallo Dirk,

    Dat is zeker te merken. Ik heb me ook bij DLRR aangemeld, echter ook daar is het rustig.

  • -sjeroens-

    Welkom,

    Mooi projectje. Ik zag je aanmelding bij het register (dlrr).

    Zoals gezegd lijkt het hier rustig, toch denk ik dat er veel meer liefhebbers hier meekijken als het lijkt. (net zoals op de andere prik).

    Ik heb her idee dat iedereen een beetje “antwoordmoe” is.

    Ik ben benieuwd naar je vragen.

    Jeroen

    always fun to sleep in a 101
  • Maikel

    Ik ben met veel enthousiasme bezig met de auto sinds augustus. Daarnaast probeer ik ook een bedrijfje op te starten wat veel aandacht en tijd kost. Dat kost de 88 ook. Om het in mijn hoofd wat rustiger te krijgen heb ik besloten hem aan te bieden aan een serieuze koper. Dat is geen prettige keuze. Wordt ie niet verkocht ga ik in een lager tempo verder, ik vind het ontzettend zonde om hem weg te doen. Prioriteiten stellen is het en dat heeft vervelende keuzes tot gevolg soms. 

    Groet,

    Maikel

  • Maikel

    Zo ga ik het ook aanpakken, het sleutelen gebeurt in de verloren uurtjes, of als ik vind dat het kan. Ik vind het te leuk om aan de auto te werken en om hem straks te kunnen rijden. Het is een stukje ontspanning dus hij blijft lekker hier. 

    Mooi dat zo'n auto je ook weer iets over jezelf leert.

    Groet,

    Maikel