Baja Borger Drenthe 4 tm 6 november

  • Marchel

    Halloallemaal

    Ter info van 4 tm 6 novembervindter de Baja van Borger plaats. Zie http://www.bajaborger.nl/nl/

    Alles is nog in voorbereiding maar misschien zijn er enthousiaste land rover rijders die willen mee doen. 2 jaar geleden was er ook een offroad race over 400km en dit is goed bevallen.

    De heren van ET Coevorden ondersteunen de organisatie maar doen ook zelf met een team bezig. Kortom goed bezig.

    Groeten,

    Marchel

    Blauwe kand rover lightweight

  • Marchel

    Inderdaad allemaal in voorbereiding. Er is ook een facebook pagina

    https://m.facebook.com/profile.php?id=100005308605609&refsrc=http%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F&_rdr

    Twee jaar geleden een voorpriefje gehad. Zeer leuk. Zelf even wezen kijken maar ik was net terug uit Australie en had niet zoveel tijd.

    Groeten

    Marchel

    Blauwe landrover lightweight

  • Herre

    Hallo,

    Op 4-5-6 november vindt in Borger (Drenthe) de laatste race van het NK offroadracen plaats; de Baja Borger. Het wordt weer een mooie race met uitdagende stukken terrein. Voor toeschouwers worden er divers plekken gemaakt waar je veilig kunt kijken, maar ook op het vakantiepark het  Hunzepark worden er schermen neergezet, waardoor je de wedstrijd beter kunt volgen. TV Drenthe is aanwezig om uitzendingen te verzorgen en op het vakantiepark wordt van alles georganiseerd. Voor de zondagmiddag (+/- 12.00-16.00 u)  zoekt men nog 4-6 enthousiaste offroaders, die het leuk vinden om met hun eigen auto bezoekers te laten kennismaken met terreinrijden. Op het Hunzedal wordt een apart stuk gemaakt waar men kan rijden. Heb je hiervoor interesse, meld je dan aan via de website: www.bajaborger.nl (contact). en wij nemen contact met jou op.

  • Herre

    Op 4-5-6 november vindt in Borger (Drenthe) de laatste race van het NK offroadracen plaats; de Hhornstra Baja Borger. Het wordt weer een mooie race met uitdagende stukken terrein. Voor toeschouwers worden er diverse plekken gemaakt waar je veilig kunt kijken, maar ook op vakantiepark Roompot Hunzedal worden er schermen neergezet, waardoor je de wedstrijd beter kunt volgen. TV Drenthe is aanwezig om uitzendingen te verzorgen en op het vakantiepark wordt van alles georganiseerd. Voor de zondagmiddag (+/- 12.00-16.00 u)  zoekt men nog 4-6 enthousiaste offroaders, die het leuk vinden om met hun eigen auto bezoekers te laten kennismaken met terreinrijden. Op het Hunzedal wordt een apart stuk gemaakt waar men kan rijden. Heb je hiervoor interesse, meld je dan aan via de website: www.bajaborger.nl (contact). en wij nemen contact met jou op.

  • Herre